Ruilen & retourneren

Product retourneren

Wil je je aankoop of een deel van je aankoop retourneren? Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je het product wilt terugsturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Neem wel eerst contact op om mij op de hoogte te stellen van dat je een product/ producten wil retourneren/ ruilen!

Na melding annulering

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen met daarbij het aankoopbewijs. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kan je vinden bij โ€˜bestellen en verzendkostenโ€™.

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product/ producten met alle geleverde toebehoren en โ€“ indien redelijkerwijze mogelijk โ€“ in de originele staat en verpakking aan de onderneming geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opneming viaย info.creomi@gmail.com. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden mits het product/ producten in goede orde retour ontvangen is.

Product beschadigd

Mocht het product/ producten beschadigd zijn, dan zal de waardevermindering van het product aan je worden doorberekent. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen via info.creomi@gmail.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending en verzending vanuit te onderneming.