Voorstellen

Idee

Mijn naam is Naomi Ossentjuk en ik ben eigenaar van Creomi. Creomi is een bedrijf dat een aantal jaar geleden begonnen is als een idee. Voor mijn eindexamen van de middelbare school kreeg ik de opdracht om een eigen bedrijf te gaan bedenken en deze vervolgens te gaan uitwerken in een ondernemersplan en een webshop. Ik ben een creatief persoon en het leek mij leuk om die creativiteit om te zetten in een bedrijf. Ik kwam toen op het idee om een eigen creatieve onderneming te starten waar ik woonaccessoires en handgemaakte producten te koop ga aanbieden. In de maanden die volgde begon ik erg enthousiast te worden van het idee om een eigen bedrijf te starten en vanaf dat moment is mijn droom om een eigen onderneming te hebben. 

Opleiding

Ik heb er vervolgens voor gekozen om de opleiding β€˜ondernemer retail’ te gaan volgen. Tijdens mijn studie ben ik mij blijven richten op mijn onderneming Creomi. De onderneming begon zich steeds verder te ontwikkelen tot het bedrijf dat het nu is. 

Creomi als bedrijf

Begin 2020 ben ik begonnen met het verkopen van handgemaakte/ gepimpte producten. Dit ben ik vervolgens gaan doen via social media. Ik heb voor mijn onderneming een Facebookpagina en een Instagrampagina aangemaakt om via deze weg producten te koop aan te bieden en om te zorgen voor meer naamsbekendheid. Ik kreeg zoveel positieve reacties op wat ik allemaal maak en ook kreeg ik steeds meer bestellingen, dat ik in mei 2020 heb besloten om Creomi in te laten schrijven bij de KVK. Na mijn inschrijving ben ik bezig gegaan om mijn idee om te zetten in een webshop en via deze weg wil ik mijn creativiteit en passie delen met anderen.